Intertoys: speelse winkels, drukke distributiecentrum en een dynamisch Servicekantoor

Iedereen kent Intertoys. Dat is ook niet zo gek, want Intertoys heeft meer dan 200 winkels in Nederland. In die vrolijk gekleurde winkels zijn duizenden artikelen voor jong en oud te vinden; van poppen tot auto’s, van games tot schoolagenda’s. We noemen onze collega’s in de winkels onze ‘waarmakers’. Zij hebben namelijk de mooie taak om klanten en klantjes te helpen bij hun keuze voor een product waar ze blij van worden. Ook de collega’s in het distributiecentrum in Waddinxveen zijn enorm belangrijk! Zij zorgen er namelijk voor dat de winkels op tijd geleverd krijgen wat ze nodig hebben en regelen dat de web-bestellingen op tijd de deur uitgaan. Dat betekent vooral in de decembermaand flink aanpoten! Ook de collega’s op het servicekantoor zijn onmisbaar. Zij stroomlijnen namelijk de processen, beheren de klantenservice, bedenken acties en evenementen en zorgen ervoor dat Intertoys blijft innoveren en raken!!

Wist je dat?

  • Intertoys de grootste én meest bekende speelgoedspecialist van Nederland is!
  • De meeste Intertoys-winkels een verkoopoppervlakte van 250 tot 450m2 hebben, maar een aantal vestigingen zelfs 1000m2 is?


Bij Intertoys willen we het dagelijkse leven van onze klanten mooier en leuker maken. Hoe we dit doen en de passie waarmee we dit doen, hebben we gedefinieerd in 4 waarden die onze persoonlijkheid weerspiegelen.