Werken in een Intertoys-winkel

Blije gezichten

Werken in een Intertoys-winkel betekent een lach op gezichten toveren. In een gemiddelde Intertoys-winkel zijn maar liefst 8.500 verschillende artikelen te koop. Geen probleem voor jou! Jij kent het assortiment, presenteert de artikelen perfect en zorgt dat al die toffe spellen op voorraad zijn. Ook ken je de laatste trends op speelgoedgebied. Een stoer cadeau? De mooiste prinsessenspullen? Jij adviseert de klanten met trots over het leukste speelgoed. Zo maak jij de belofte ’spelen maakt de wereld mooier’ waar.

De waarmakers in de winkel

Elke Intertoys-winkel wordt geleid door een Bedrijfsleider. De Bedrijfsleider wordt bijgestaan door een Plaatsvervangend Bedrijfsleider of Sleutelverantwoordelijke. In de winkel staan Verkopers. De Bedrijfsleider werkt meestal fulltime, de ondersteunende en verkopende functies parttime.

Deze helpende handen zijn van harte welkom:

  • Parttimers voor 13 – 24 uur per week;
  • Hulpkrachten voor maximaal 12 uur per week;
  • Tijdelijke krachten voor de zomer of het drukke najaar (max. 36 uur per week).

Nicole van den Berg

Wie wil er nou niet werken in een speelgoedwinkel? Moeders, vaders, opa's en oma's met glimlachende (klein)kinderen in jouw winkel, daar word je toch meteen vrolijk van. Ik weet zelf nog hoe leuk ik het vond om als kind naar de speelgoedwinkel te gaan. Een leuk team, klanten helpen en een bedankje krijgen voor de goede service, dat maakt mijn werk in de verkoop zo leuk.

Solliciteer!

Wil jij klanten blij maken met de tofste spellen en het mooiste speelgoed, en ben je ouder dan 15 jaar? Solliciteer dan snel bij de meest speelse organisatie van Nederland!