Werken op het hoofdkantoor

Speelse organisatie, hip hoofdkantoor

Wanneer je het hoofdkantoor in Amsterdam binnenloopt, kun je er niet omheen: Intertoys is een speelse organisatie met passie voor speelgoed. In het kantoor vind je vitrines met LEGO-bouwwerken, wanden waarop je kunt tekenen en inspirerende vergaderruimtes met thema’s als ‘Het Zwembad’ en ‘De Prinsessenkamer’ en ‘De Bouwplaats’. Bij Intertoys heerst een informele sfeer waarbij veel ruimte is voor nieuwe ideeën. De lijnen zijn kort en er wordt door alle collega’s keihard gewerkt om de beweging naar een omnichannel speelgoedbedrijf te maken. Dat betekent dat er ontzettend veel gebeurt; de winkels worden speelser en aantrekkelijker, CRM en online staan in hoofdletters op de agenda en klantbeleving staat in elk besluit centraal.

Afdelingen

Op het hoofdkantoor vinden alle voorbereidende en ondersteunende activiteiten plaats om de verkoop in de winkels en via het web zo goed mogelijk te laten verlopen.

Marcel de Looper

Luisteren naar je klant, nieuwe producten proberen, leren en je concept verbeteren. Onderhandelen met leveranciers, speelgoed beoordelen op speelwaarde, je eigen collectie samenstellen en zo je eigen succes bepalen, dat maakt mijn werk als speelgoedinkoper bij Intertoys zo veelzijdig en razend interessant.