Haal jouw MBO-diploma bij Intertoys

Een uniek opleidingstraject specifiek voor Intertoys medewerkers. Terwijl je werkt als verkoopmedewerker volg je een opleiding waarmee je een landelijk erkend mbo-diploma kunt behalen. Een gouden investering in jouw toekomst.

Inhoud van de opleiding:

Bij Intertoys combineer je werken en leren. Tijdens jouw werk in de winkel doe je praktijkkennis op onder begeleiding van jouw bedrijfsleider. Je gaat iedere week een dag naar school via het opleidingscentrum van het NCVB. Na afloop doe je een schriftelijk examen en een praktijkexamen.

Voor wie?

De Intertoys Academy is open voor alle medewerkers, zowel parttimers als fulltimers. Of je geschikt bent, hangt af van een aantal zaken zoals je vooropleiding, leeftijd en hoelang je al bij ons werkt. Wel dien je tijdens een jaar minimaal 20 uur per week bij Intertoys te werken.

Verschillende niveaus

Opleiding                Diploma                     Functie

MBO niveau 2           Verkoper                    Verkoopmedewerker

MBO niveau 3           Eerste Verkoper          Assistent bedrijfsleider

MBO niveau 4           Filiaalmanager            Bedrijfsleider

 

Solliciteer als BBL-verkoopmedewerkerVolg jij al een MBO-opleiding?

Je bent een enthousiaste en flexibele verkoper (in opleiding) die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel. Daarnaast ben je bezig met een mbo-opleiding richting detailhandel, commercie, ondernemen of verkoop en zoek je een stageplek voor 128u of meer?

Solliciteer direct op een BOL-stage bij jou in de buurt

 

Koen Kools

Ik volg een BBL opleiding detailhandel. Dit houdt in dat ik één dag per week naar school ga en de overige 4 dagen praktijkervaring op doe bij Intertoys. Ideaal, want zo leer ik erg veel. De werkzaamheden zijn heel divers, zoals het bestellen en controleren van artikelen. Maar het allerleukste vind ik het adviseren van onze klanten. Als zij met een glimlach de deur uitlopen, dan ga ik eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis!